A kosár üres

~ TERÉZIA KÁPOLNA ~

A Terézia-domb tetején díszlő kápolnát Gróf Grassalkovich Antal 1750-ben építtette Mária Terézia tiszteletére és hálából adományaiért. A második világháború óta jobbára romosan állt. A Gróf Degenfeld család 2015-ben újította fel, ma már a Tarcalon is áthaladó Mária-út egyik méltó állomása. A szállodától ide sétaút is vezet, így parkosított terével együtt a kápolna eljegyzések, esküvők, keresztelők, s más rendezvények egyedülálló helyszíne lehet.

~ LEHETŐSÉGEK ~

Esküvői helyszín

Egyedülálló környezetben tartható meg nálunk a templomi szertartás, s a csokoreldobáshoz is fantasztikus lehetőség áll rendelkezésre!

Jegyes fotózás

A jegyesfotózás szempontjából páratlanul népszerű kastélyparkból ide is érdemes feljönni, a nyugati tájolású kápolna naplementekor ideális helyszín.

Keresztelő

Kápolnánk minden keresztény felekezet számára nyitva áll, hogy új tagjait ezen a különleges hangulatú helyen fogadhassa egyházába.

Gróf Degenfeld

A Hegyalján már a XIX. században szőlőt művelő Gróf Degenfeld család 1994-től újjáépített szőlőbirtoka: bor, gasztronómia, pihenés és felfedezés a Tokaji borvidéken.

Legutóbbi díjaink

Közösségi oldalaink

Kapcsolat

H-3915 Tarcal, Terézia kert 9.
Tel.: +36-47/580-400
GPS: 48.143589, 21.334291

További adatok